Prijava

Vaša prijava

Još uvijek se stignete prijaviti na Gastro-etno biciklijadu Novo Čiče

[]

Ove nedjelje, 25. rujna, u Novo Čiče stiže Gastro-etno biciklijada koja će startati u 13 sati iz Etno naselja Novo Čiče. Staza je duga 24 kilometra, a vozi se kroz Novo Čiče, Lazinu Čičku, Črnkovec, Lekneno, Strmec Bukevski, Obed, Bukevje, Čret Posavski, Ribnicu, Jagodno, Novo Čiče te završava u Etno naselju.

Rekreativna vožnja trajat će oko jedan sat i 40 minuta, a nakon prijeđenih 10 kilometara predviđen je odmor. Kotizacija iznosi 30 kuna, a svakom sudioniku osiguran je bon za hranu (kuhani gulaš) i piće (voda ili sok) te startni broj.

Po povratku u Etno naselju bit će organizirano druženje svih sudionika uz gastronomsku ponudu i razgledavanje naselja, a djeca od 6 do 12 godina moći će se natjecati u spretnosti i osvojiti bicikl. Osim tradicionalne biciklijade, ove godine po prvi puta se organizira i biciklistička alka u kojoj mogu sudjelovati svi stariji od 12 godina.

Prijaviti se možete OVDJE.

Objava Još uvijek se stignete prijaviti na Gastro-etno biciklijadu Novo Čiče pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.