Prijava

Vaša prijava

Mraclin pobjedom u Kerestincu zasjeo na tron

[]

Daleko u sjeni i tišini Mraclin je ušao u novo prvenstvo 4. NL. U intervjuu uoči početka sezone sportski direktor Luka Cvetnić vjerovao je kako momčad ima snagu da bude bolje plasirana nego lani, kada je u konačnici osvojeno deveto mjesto. Želja je bila gornji dio poretka, pri čemu je trener Marijan Dužić najavljivao uoči početka priprema i borbu za sam vrh.

Tada je to zvučalo pomalo preoptimistično, no nakon šest kola riječi trenera Dužića itekako su se obistinile, jer Mraclin je trenutno vodeća momčad 4. NL-skupina B. Sasvim zasluženo jer momčad je u dosadašnjem dijelu prvenstva upisala četiri pobjede i dva remija te je s 14 bodova, koliko ima i Naftaš Ivanić vodeća momčad prvenstva. Pred naletom Mraclina padali su Stupnik (3:0), Ban Jelačić (2:0), Topusko (4:1) i danas TOP u Kerestincu. Za pobjedu 2:0 strijelci su bili Krznarić i Milatović.

Pošten i predan rad na svim klupskim razinama pridonio je ovom sjajnom rezultatu, kojem se malo tko nadao uoči početka sezone. Čast izuzecima.

Uz utakmicu u Kerestincu u kojoj je Mraclin došao do tri boda danas su još igrali; Stupnik-Zelina 1:1, Rugvica Sava-Moslavina 2:1, Libertas-Lekenik 1:0, Ban Jelačić-TŠK 1:0, Topusko-Gradići 1:1, Croatia-Tigar Sveta Nedelja 0:1 i Naftaš Ivanić-Sutla Laduč 3:1.

Objava Mraclin pobjedom u Kerestincu zasjeo na tron pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.