Prijava

Vaša prijava

FOTO: Vrbovečka fešta na Udarniku

[]

Nogometaši Vrbovca upisali su prvu gostujuću pobjedu ove jeseni. Na gostovanju na Udarniku s 3:0 porazili su domaći Kurilovec, nanijevši mu drugi uzastopni poraz. Bolju igru u nastavku, gosti su naplatili uvjerljivom pobjedom i skokom na drugo mjesto ligaške ljestvice s 13 bodova, koliko imaju Karlovac 1919 i Vrapče.

Nakon prvog dijela u kojem su mreže mirovale, nastavak susreta donio je nadmoćniju igru gostiju, koji su dominaciju naplatili s tri gola. Domaćina je u 52. minuti načeo Bubnjar, jedanaest minuta kasnije Slišković je podebljao vodstvo, da bi točku na “i” sjajnog izdanja gostiju stavio lijepim golom Josip Colarić.

Pobjedi gostiju nema nikakve zamjerke, bili su bolji i konkretniji za što su na kraju nagrađeni golovima, a naposljetku i pobjedom. Gostovale su na Udarniku i bolje i jače momčadi od sastava Dražena Biškupa i teško se prisjetiti kada je jedna momčad očitala takvu lekciju domaćim igračima, koji su jednostavno prespavali drugi dio. I dok su domaći navijači nezadovoljno napuštali tribine, gostujuća grupica bila je zadovoljna i sretna. Njihovo bodrenje i navijanje tijekom svih 90. minuta bio je dodatni impuls za Vrbovčane koji su ih razgalili s tri golo, pa stoga na kraju ne čudi skandiranje treneru Draženu Biškupu koji stvarno radi dobar posao u Vrbovcu.

3. NL CENTAR, 6. KOLO
NK KURILOVEC – NK VRBOVEC 0:3 (0:0)
STRIJELCI: 0:1 Bubnjar (52), 0:2 Slišković (63), 0:3 J. Colarić (79)
NK KURILOVEC: Lalić, Šarić, Bakula (od 67. Grdenić), Alili (od 76. Radoš), Crnov (od 76. Kotrman), Pezo (od 67. Stojaković), Matoš, Kušec, Završki, Ćosić, Ivković (od 55. Pušić). TRENER: Senad Harambašić
NK VRBOVEC: Zrinščak, Ćosić, Jantoljak, Martinović, Babić (od 87. Gašpar), G. Tolić, M. Tolić, Bubnjar (od 84. Škaro), Turk (od 46. Slišković), Mikulec, Trošić (od 69. J. Colarić). TRENER: Dražen Biškup

Objava FOTO: Vrbovečka fešta na Udarniku pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.