Prijava

Vaša prijava

UVJERLJIV START: Rapsodija rukometašica Udarnika u Samoboru

[]

Uvjerljivom 33:23 pobjedom na gostovanju u Samoboru, rukometašice Udarnika otvorile su novu sezonu 2. HRL-Zapad. Županijski derbi privukao je i poveće zanimanje gledatelja za utakmicom, koja je od prve do posljednje minute bila na strani Kurilovčanki, koje su odigrale sjajnu utakmicu tijekom svih šezdeset minuta.

Igračice trenera Darija Zrnića bile su u vodstvu od prve do posljednje minute nedozvolivši domaćim igračicama niti jedno izjednačenje. Držale su Samoborke rezultatski priključak u prvih dvadesetak minuta, no sjajno pripremljena gostujuća ekipa u posljednjih desetak minuta serijom 6:2 stječe +5 uoči odmora (12:17). Nastavak susreta nije donio veće promjene; Kurilovčanke su zadržale isti tempo igre te su konstantno povećavale prednost koja je na kraju narasla do +10.

U redovima Udarnika nije bilo slabe pojedinke; čak osam igračica upisalo se u strijelce, a svoj dan imao je i vratarski dvojac Dunđerović-Krznar, što je posebno obradovala rukometnu legendu Velike Gorice Gorkog Grgureva, koji je zadužen za rad s njima.

Napadački je ponovno povukla Bernarda Mostarlić s devet golova, dok su po pet pridodale Ela Bajkuša, Anja Haramina i Nikolina Laco koja je bila nepogrešiva s linije sedam metara.

2. HRL ZAPAD, 1. KOLO
ŽRK SAMOBOR – ŽRK UDARNIK 23:33 (12:17)
ŽRK SAMOBOR: Vučković, Belanić 1, Rođak, Curić 1, Andrijanić 1, Kovač 1, Budan, Kozlovec 4, Katanec 6, Kapetanović 4, Kanceljak 5, Karasman, Matijašić, Kovač, Brdarić, Husnjak. TRENER: Zoran Žitković
ŽRK UDARNIK: Krznar, Magenreuter, Jurić 1, Jozinović, Vincek 2, Bajkuša 5, Mostarlić 9, Haramina 5, Butković 2, Jambrešić, Vrabelj, Dunđerović, Gvardiol 4, Vrdoljak, Štefan, Laco 5. TRENER: Dario Zrnić

Objava UVJERLJIV START: Rapsodija rukometašica Udarnika u Samoboru pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.