Prijava

Vaša prijava

DARIO ZRNIĆ, trener ŽRK Udarnik: Igrali smo dobro, no to može biti i bolje

[]

Sjajnom utakmicom i uvjerljivom pobjedom u Samoboru 33:23 protiv istoimenog domaćina rukometašice Udarnika, ušle su u novu drugoligašku sezonu. Ako se po jutru dan poznaje, onda na primjeru Udarnika možemo očekivati plodonosnu godinu, jer nakon plasmana među 16 najboljih hrvatskih ekipa u Kupu, sastav trenera Darija Zrnića igrat će i vrlo važnu ulogu u prvenstvu.

-Sve što smo radili tijekom priprema od rotacija do akcija danas smo pretočili na utakmicu. Cure su sprovele u djelo 99 posto ideja u djelo i to je onda rezultiralo ovako uvjerljivom pobjedom- govori nam Zrnić, čija je ekipa od prve do posljednje minute odigrala u istom ritmu s puno trke i energije.

-Na početku protivnici uvijek imaju što za reći, jer imaju snage. Dobro poznamo ekipu Samobora, koja je dovela neke nove igračice, čime su jači nego lani, no to nam nije bila prepreka da ne uspostavimo svoju igru kojoj oni nisu mogli parirati- osvrnuo se još jednom na utakmicu trener Udarnika, čije su igračice za sezonu iskusnije, a samim time i spremnije za još bolji rezultatski iskorak, u odnosu na lani, kada je osvojeno šesto mjesto.

-Cilj nam je da budemo bolji, nerealno je da još idemo na prvu ligu, iako smo na dobrom putu. Sportski je cilj da idemo biti što bolji, što ćemo vjerujem i pokazati na terenu- zaključio je Zrnić.

Utakmica u Samoboru, najbolja je pozivnica svim navijačima za domaći susret protiv Liburnije za vikend.

Objava DARIO ZRNIĆ, trener ŽRK Udarnik: Igrali smo dobro, no to može biti i bolje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.