Prijava

Vaša prijava

Kupa do boda kod Lomnice Štefa Deverića

[]

Nogometaši Lomnice novu su sezonu Jedinstvene županijske lige otvorili s pet uzastopnih pobjeda (Meštrica, Sloga, Klas, Dinamo, Zrinski), da bi u posljednja dva kola Boemi Štefa Deverića malo posustali. Nakon prošlotjednog poraza u Bedenici od Strmca, dva boda favoriziranom domaćinu na Makuni otkinula je Kupa.

Iako je Lomnica golovima Kristijana Arbanasa i Ivana Havličeka u dva navrata imala vodstvo, Kupa je zahvaljujući golovima Ivana Klasnića i Ivana Belečića osvojila bod za učvršćenje pozicije u sredi redoslijeda. S osam bodova na kontu Kupa trenutno je deveta, dok je Lomnica koja je u stopu pratila Jasku Vinogradar treća, s pet bodova manje u odnosu na lidera.

Kupa koja je u ligi ostala “5 do 12” , jedno je od ugodnijih iznenađenja lige s obzirom na sve teškoće koje su ih morile prošle sezone. No, porođajne muke sada su iza momčadi Miroslava Lukinića, koja je za godinu dana iskusnija, što se vidi i po ovogodišnjim rezultatima.

-I dalje je to ista ekipa u kojoj se nitko ne plaća. Imamo dosta dobre juniore, od kojih njih 6-7 igra za prvu momčad, tak da bu to još bolje za godinu do dvije- poručuje nam dobru upućeni izvor u sva zbivanja oko pokupskog kluba.

Uz utakmicu u Lomnici, za vikend su još igrali; Vatrogasac-Rakov Potok 1:1, Jaska Vinogradar-Strmec 2:0, Bregana-Zrinski 1:2, Polet-Klas 5:0, Klokočevac-Dinamo 5:0, Turopoljac-Mladost 1:2 i Meštrica-Sloga 4:0.

Objava Kupa do boda kod Lomnice Štefa Deverića pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.