Prijava

Vaša prijava

Vraćaju se košarkaši Gorice, na startu protiv Zaboka

[]

Košarkaši Gorice završili su s pripremama za novu sezonu, koju su večeras na Gripama otvorili Split i Cibona. KK Gorica koja je ljetos doživjela velike igračke promjene, kao i promjenu na klupi, jer Mladena Starčevića je naslijedio Vladimir Krstić, u prvom kolu dočekuje Zabok, koji je također doživio određene igračke promjene.

Osim trenera Starčevića, Goricu su ljetos redom napustili Kalajžić, Kapusta, Baković i Tomas, koji su imali itekako značajnu minutažu prošle sezone. Umjesto njih novi sportski direktor Senad Beganović, koji je naslijedio Ljubo Prgometa angažirao je Vitu Porobića, Ivana Nakića Vojnovića, Karla Mikšića, Tonija Jelenkovića i Ivana Oštrića.

Najveći problem trenutno je centarska pozicija, jer uz Cinca, koji je trenutno ozlijeđen, na toj je poziciji jedino mladi Sokol. Osim Cinca, sutrašnji dvoboj preskočit će i Mikšić, pa će trener Krstić, imati ionako sužen igrački kadar.

-Čeka nas prva utakmica u sezoni, no mi nažalost nismo kompletni. Dosta smo oslabljeni pod koševima, no to ne mora ništa značiti jer i Zabok ima svojih problema s ozljedama i bolestima. Dakle, bit će to sraz dvije ekipe koje nisu kompletne. Mi ćemo napraviti sve da pobijedimo, morat ćemo igrati dobru obranu, dobro skakati i zatvarati njihove kontranapade. Uz podršku publike koju pozivam da dođu u što većem broju vjerujem da ćemo doći do prve pobjede u prvenstvu- najavio je utakmicu Vladimir Krstić.

Utakmica se igra u subotu 1. listopada s početkom u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Objava Vraćaju se košarkaši Gorice, na startu protiv Zaboka pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.