Prijava

Vaša prijava

Košarkaši Gorice na “vrućem” sinjskom parketu, trener Krstić poziva na maksimalnu koncentraciju

[]

Nakon uspješnog otvorenja sezone u kojem su košarkaši Gorice bili uvjerljivi protiv Zaboka, drugo kolo Goričanima donosi odlazaka na jug Hrvatske, u Sinj na noge Alkaru, koji je u prvom kolu poražen od novopečenog premijerligaša, zagrebačkog Dinama.

Trener Krstić, koji je lani sjedio na klupi Sinjana, naglašava kako je Alkar mlada i poletna momčad, koja je na domaćem parketu jako opasna.

-U subotu na čeka vrlo teško gostovanje u Sinju. Alkar je u prvom kolu odigrao vrlo dobru utakmicu protiv Dinama u kojoj su bili jako blizu pobjede što nam puno govori o njihovoj kvaliteti. Moramo biti potpuno fokusirani, a obrana i skok će biti ključ za doći do pobjede. Tko bude dominirao u ovim elementima odnijet će puni plijen u ovom susretu- poručuje Krstić, a sličnog je razmišljanja i najbolji gorički igrač protiv Zaboka, Dino Cinac, koji se nada kako će momčad put Sinja otići u širem sastavu.

-Nadam se da ćemo sve ispoštovati kao što smo i protiv Zaboka jer to je utakmica u kojoj bi se nas trebalo najviše pitati. Nadam se da će svi igrači dati svoj maksimum i da ćemo slaviti. Što se tiče Alkara to je ekipa koja u svom sastavu ima dosta mladih igrača kao i jednog Amerikanca. Predvođeni su vrlo dobrim trenerom Bujasom koji će motivirati svoje igrače da odigraju najbolje što mogu kako bi nam zagorčali put do pobjede– riječi su Dine Cinca.

Utakmica je na rasporedu u subotu 8. listopada s početkom u 18 sati.

Objava Košarkaši Gorice na “vrućem” sinjskom parketu, trener Krstić poziva na maksimalnu koncentraciju pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.