Prijava

Vaša prijava

DERBI ZAČELJA U VELIKOJ GORICI: HNK Gorica dočekuju Rijeku

[]

HNK Gorica sutra od 17:05 na Gradskom stadionu dočekuju Rijeku s kojom je bodovno izjednačena uoči 12. kola prvenstva. Jedna i druga momčad trenutno se nalaze na dnu poretka sa samo šest bodova, a prije dvije godine HNK Gorica i Rijeka u posljednjem su kolu odlučivali o putniku u Europu. Tada je Rijeka bila s(p)retnija, a danas dvije godine kasnije, situacija je u oba tabora daleko od idilične, jer oba se sastava sada bore za ostanak.

Posljednji međusobni dvoboj na Rujevici završio je remijem, a dolazak Rijeke u Veliku Goricu na konferenciji za medije najavili su trener Igor Angelovski i Dominik Prokop, koji je protiv Šibenika odigrao dopadljivu utakmicu.

-Žao mi je što nismo uzeli tri boda protiv Šibenika jer mislim da smo to zaslužili, međutim upisali smo bod, kojeg moramo potvrditi protiv Rijeke. On nam puno znači za psihološku stabilnost, da igrači znaju da radimo ispravno, idemo dobrim putem i nadam se da ćemo u nedjelju konačno osvojiti sva tri boda- rekao je trener Angelovski.

Uz bolju atmosferu nakon završetka niza bez bodova, igrači utakmicu dočekuju i vrlo motivirali rekao je Prokop, koji je u Šibeniku po prvi puta bio među početnih 11.

-To je za nas vrlo važna utakmica, mislim da se ne trebamo fokusirati previše na situaciju na tablici već moramo igrati kao svaku utakmicu do sada. Ako pokažemo što smo radili na treninzima ovaj tjedan, ali i u prošlim utakmicama, siguran sam da ćemo pobijediti.

Objava DERBI ZAČELJA U VELIKOJ GORICI: HNK Gorica dočekuju Rijeku pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.