Prijava

Vaša prijava

Andrija Nikolić okupio juniorsku reprezentaciju, na popisu i pet igrača HRK Gorice

[]

Uz mlađu kadetsku, kadetsku i seniorsku reprezentaciju, ovaj tjedan okupljanje ima i hrvatska muška juniorska reprezentacija. Pod vodstvom novog izbornika Andrije Nikolića, ta će reprezentacija međusobno upoznavanje u tjednu zajedničkih treninga obaviti u Ludbregu. Tako ćemo u krugu od 50-tak kilometara imati na okupu sve što vrijedi u hrvatskom muškom rukometu.

Za razliku od tri ostale selekcije, juniori ovaj tjedan nemaju nikakvih susreta. Izbornik je inače pozvao 19 igrača, dok se na listi pričuva nalaze još tri igrača. Među pozvanima je i pet igrača HRK Gorice; vratar Mislav Turčić, Rok Malin, Adam Šalić, Jakov Dujić i Matej Svržnjak. Uz njih na popisu izbornika su i Toma Lučin, Marin Božičević, Matija Car, Ivan Barbić, Matej Komljenović, Patrik Kršak, Mislav Obradović, David Štrković, Marin Lisac, Rudolf Bobaš, Grgo Luketin, Jan Kovačec i Matej Vuleta, dok su na listi pričuva Marko Pikec, Tino Viskić

-Veći dio te reprezentacije bio je ovog ljeta na Europskom prvenstvu u Portugalu gdje je osvojeno 14. mjesto. Zbog toga njih u siječnju čekaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se sljedeće godine održava u Njemačkoj. Tjedan dana zajedničkih treninga stoga se mora maksimalno iskoristiti i složiti igru, jer bila bi prva šteta da propuste to veliko natjecanje- navodi hrs.hr.

Objava Andrija Nikolić okupio juniorsku reprezentaciju, na popisu i pet igrača HRK Gorice pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.