Prijava

Vaša prijava

HSTK Velika Gorica: Sigurne pobjede dečkiju, ženska ekipa upisala dva poraza

[]

Iza velikogoričkih stolnotenisača i stolnotenisačica zanimljiv je vikend, u kojem su svi klupski uzrasti bili aktivni, izvijestio nas je Marko Habijanec.

Muška ekipa u sastavu Karlo Javor, Martin Petrović i najiskusniji među njima-Marko Habijanec ostvarila je dvije pobjede. Gosti iz Rijeke, STK Srdoči poraženi su s 4:1, do je STK Jadran-Poreč poražen s 4:2. Druga je ekipa (Vito Jukić, Leon Prosenjak i Ivan Javor) u Regionalnoj ligi imala polovičan uspjeh. Rudeš je pobijeđen s 4:2, dok je od Ritma upisan poraz istim rezultatom.

Ženska ekipa u sastavu Mirjana Lučić, Kelly Von Zon, Željka Jakuš i Ana Marija Komparić bila je manje uspješna, upisavši poraze od Pule (1:4) i Jadrana-Poreč (2:4).

-U nedjelju smo u Dugom Selu na prvom ekipnom županijskom turniru nastupili u tri kategorije; Županijska liga cure u sastavu Dora i Eva te Nikolina Crnković zauzeli smo drugo mjesto. Naši dečki u sastavu Adam Jančetić, Jurica Bošnjak i Lukas Habijanec također su osvojili drugo mjesto, a drugi smo bili i u kategoriji Lige nada gdje su se naši osmogodišnjaci Josip Pavlinić i Petar Knežević borili kao lavovi s desetogodišnjacima. Čestitke svima- poručio je Habijanec u osvrtu na vikend za nama.

Objava HSTK Velika Gorica: Sigurne pobjede dečkiju, ženska ekipa upisala dva poraza pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.