Prijava

Vaša prijava

TREĆA SREĆA: Rukometaši Gorice započinju euro put, predsjednik Neven Karas vjeruje kako je došlo vrijeme za prolazak dalje


Po treći puta u svojoj povijesti rukometaši Gorice izlaze na euro scenu. U prethodna dva pokušaja nije bilo sreće te je europski put završavao na prvoj stepenici.

U ranu jesen 2017. Pölva Serviti nakon remija u Velikoj Gorici (21:21) u uzvratu u Estoniji bilo je 25:22 za domaću ekipu, koja je tako prošla dalje. Tri godine kasnije, Gorica je dočekala prvu europsku pobjedu. Krajem kolovoza svladana je rumunjska Potaissa Turda s 26-24. Uzvrat je pripao gostima koji su pobjedom 32:27 izborili nastavak natjecanja.

Ove jeseni treća je sreća, a sudeći po reakcijama iz kluba i ždrijeb je ovoga puta bio naklonjen Goričanima koje očekuju dva sraza s češkim Sokolom. Prva utakmica na rasporedu je u subotu 29. listopada u 19 sati u Srednjoškolskoj dvorani, dok se uzvrat igra tjedan dana kasnije u Češkoj.

-Ja se nadam da je došlo vrijeme da izborimo prolazak dalje. No, moram se malo našaliti, jer mi smo već preskočili prvu prepreku, jer ovo je utakmica drugog kola u kojoj igramo protiv Sokola iz Nove Veseli, koji je bio uspješniji od Talinna. To nas je obradovalo, zbog toga što smo si smanjili troškove putovanja. Mislimo da se protiv Sokola, možemo nadati pozitivnom rezultatu i prolasku u treće kolo. To bi nam bila najveća nagrada za sve dosad napravljeno- poručio je predsjednik Neven Karas.

Objava TREĆA SREĆA: Rukometaši Gorice započinju euro put, predsjednik Neven Karas vjeruje kako je došlo vrijeme za prolazak dalje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.