Prijava

Vaša prijava

JURO ČAKARIĆ, nakon slavlja protiv Sokola: Siguran sam kako će na uzvratu biti bolje

[]

Rukometaši Gorice u prvoj su utakmici drugog kola EHF Europskog Kupa s 27:25 svladali češki Sokol Nove Veseli. Najučinkovitiji igrač u domaćim redovima bio je Juro Čakarić koji je postigao 10 golova. Posebice efikasan bio je na startu utakmice u kojem je Gorica minimalno vodstvo gostiju 0:1, sa šest uzastopnih golova pretvorila u +5 (6:1), pri čemu je Čakarić postigao 4 gola.

-Pobijedili smo i moramo biti zadovoljni. Možda je pobjeda trebala biti i uvjerljivija, no neke greške na kraju gosti su iskoristili. Odlično smo krenuli u utakmicu, no mladost i greške malo su nas koštale. Siguran sam kako će na uzvratu biti bolje- kazao je nakon susreta Čakarić, kojem je kao i svim njegovim suigračima bilo lijepo igrati pred ispunjenim gledalištem.

-Ovo je bila sjajna atmosfera. Dočekali smo punu dvoranu i podršku s tribina koja nas je nosila- o atmosferi će Čakarić koji je na račun svoje igre kratko kazao;

-Danas je išlo mene, drugi puta će ići nekog drugog. Mi smo ekipa.

Objava JURO ČAKARIĆ, nakon slavlja protiv Sokola: Siguran sam kako će na uzvratu biti bolje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.