Prijava

Vaša prijava

FOTO: Sjajna Gorica slavila u Novim Veselima i ispisala najljepše klupske trnutke

[]

HRK Gorica slavi veliki uspjeh. Pobjedom 28:26 u Novim Veselima Goričani su izborili ulazak u treće kolo EHF Euro Cupa. Iako su u Češku stigli s dva gola prednosti i mnogi su se pribojavali utakmice koju su igrači trenera Andrije Nikolića odigrali sjajno od prve do posljednje minute.

Nisu se Goričani prepali niti atmosfere u ZDT Arene koju su stvorili sjajni domaći navijači, za kojima nimalo nije zaostajala mala, ali glasna gorička ekspedicija. Sjajnom igrom u oba pravca zarana su utišali domaće navijače.

Poveli su rukometaši Sokola s 2:0, no tada su na scenu stupili izabranici trenera Andrije Nikolića koji su odigrali sjajnih trideset minuta u kojima su imali prednost od +6 (12:18). U nekim trenucima bilo je i +8. Bila je to fantastična igra za koju domaćini jednostavno nisu imali rješenja. Sjajna obrana tjerala je Sokolove u pogreške, iz čega su se postizali laki pogoci. Prednjačio je u tim trenucima Juro Čakarić, koji je nastavio tamo gdje je stao u Velikoj Gorici, a sjajne role imali su i Jakov Dujić, Hrvoje Ceković, pa i Matej Svržnjak. Najiskusniji među njima Tomislav Sladoljev branio je sve što je trebalo i dobar rezultat nije mogao izostati.

Nastavak susreta tek nakratko je vratio neizvjesnost, jer domaćini su na ulasku u 40. minutu smanjili na -3 (18:21), no dalje nije išlo. Trener Nikolić pozvao je minutu odmora i umirio igrače, koji su ponovno odjurili na +6 i do isteka šezdesete minute mirno priveli utakmicu kraju.

EHF EUROPSKI KUP, 2. KOLO – 2. UTAKMICA
TJ SOKOL NOVE VESELI – HRK GORICA 26:28
TJ SOKOL NOVE VESELI: Schams, Havlicek, Tomašek, Bartunek, Benedicsek, D.Flajsar 4, J. Flajsar 3, Melichar, Hajko, Mi. Štohanzl, Gregorovic, Jochman, Navratil, Parolly, Krejzl 3, Brabec, Ma. Štohanzl. TRENER: Jan Beloch
HRK GORICA: Sladoljev, Čakarić, Ceković, Goričanec, Svržnjak, Dujić, Jurić, Franković, Tomljanović, Gal , Šalić, Turkalj, Malin, Cikatić, Barišić, Turčić. TRENER: Andrija Nikolić

Objava FOTO: Sjajna Gorica slavila u Novim Veselima i ispisala najljepše klupske trnutke pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.