Prijava

Vaša prijava

FOTO: Posavec dva puta vodio, Dubrava se vraćala i izvukla bod

[]

Dopadljivu utakmicu u 12. kolu 1. ŽNL Istok odigrali su Posavec i Dubrava koji su podijelili bodove odigravši 2:2. Nakon mirnih prvih 45. minuta u kojima su mreže mirovale, nastavak je donio daleko efikasniju igru koja je rezultirala s četiri pogotka, po dva sa svake strane.

Posavec je poveo golom Martina Žugaja s bijele točke u 75., nakon što je u šesnaestercu Dubrave prekršajem zaustavljen Khudoyberdiev, koji je bio stalna opasnost po gol Dubravaca, koji su se u susret vratili samo dvije minute kasnije golom Roberta Tomića, koji se najbolje snašao u gužvi u domaćem šesnaestercu.

Žugaj svojim drugim golom u 85. ponovno vraća prednost na domaću stranu nakon vrlo lijepe akcije koju je pokrenuo Vranek, koji je proigrao Majića, koji je pak loptu proslijedio do Žugaja kojem iz blizine nije bilo teško pogoditi praznu mrežu gostujućeg gola. I kada se već činilo kako će domaći nogometaši utakmicu mirno privesti kraju, Dubravci još jednom koriste tromost domaće obrane i preko Marka Fulira dolaze do izjednačenja i boda.

1. ŽNL ISTOK, 12. KOLO
NK POSAVEC – NK DUBRAVA 2:2 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Žugaj (77-11m) 1:1 Tomić (77), 2:1 Žugaj (85), 2:2 Fulir
NK POSAVEC: M. Kučan, Bencek (od 58. Đorđić), Penava, Buzov, Žugaj, Joveš, Vranek, D. Kučan, Srakec (od 81. Breščaković), Desput, Khudoyberdiev (od 73. Majić). TRENER: Mario Kučan
NK DUBRAVA: Brkljačić, Grbavac, Tahirović (od 13. Grgić), Tomić, Bradić, Horvat, Mesarić, Fulir, Horvat (od 73. Koren), Baškarad (od 61. Matejak), Suša. TRENER: Siniša Marković

Objava FOTO: Posavec dva puta vodio, Dubrava se vraćala i izvukla bod pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.