Prijava

Vaša prijava

Marko Turković u Đakovu osvojio Kup Hrvatske u boćanju

[]

Boćarski klub osoba s invaliditetom Lastavice iz Đakova, za vikend je bio domaćin Kupa Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji paraboćara. Natjecanje je održano u Nastavno sportskoj dvorani Centar, a nadmetalo se 30 parasportaša iz 11 klubova među kojima i troje Velikogoričana članova PBK Marijan Dobrinčić.

U kategoriji BC1 nastupila je Josipa Strgar koja je bila četvrta te u BC2 Mateo Celčić i Marko Turković, koji su nakon uvodnih pobjeda igrali međusobno. U toj je utakmici Marko Turković, sudionik nadolazećeg Svjetskog paraboćarskog prvenstva u brazilskom Rio de Jaineru, odnio pobjedu, a pobjednički niz Turković nastavlja do finalnog meča gdje trijumfira nad Miloradom Kružićem s 3 2.

-Bravo Marko i želimo ti mnogo sportske sreće u Brazilu da ostvariš sve svoje sportske snove na ponos parasporta Velike Gorice i Zagrebačke županije- poručili su iz Parasportskog saveza Zagrebačke županije.

Objava Marko Turković u Đakovu osvojio Kup Hrvatske u boćanju pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Ponedjeljak – izvješće o broju oboljelih do 10 h

Poziv na panel raspravu Influencer - zanimanje budućnosti?