Prijava

Vaša prijava

Dvije ekipe Udarnika krajem prosinca sudjeluju na turniru u švedskom Lundu

[]

ŽRK Udarnik posljednjih godina itekako podiže organizacijsku i rezultatsku ljestvicu. Predsjednik Josip Mučnjak i tajnica Martina Vugrinović od ponovnog pokretanja kluba učinili su mnoge napore, kako bi Udarnik postao nositeljem kvalitete ženskog rukometa u Velikoj Gorici.

Seniorska ekipa stabilan je drugoligaš, a ove sezone ekipa pod vodstvom trenera Darija Zrnića još uvijek ne zna za poraz te s velikim nestrpljenjem dočekuje subotnji derbi protiv vodećeg Rudara koji ima stopostotni učinak.

Osim toga, mlađe dobne kategorije stalni su sudionici Državne lige, a ne tako davno Udarnik je imao i svoje predstavnike na Završnicama prvenstva u Poreču. A upravo mlađe kategorije, U-14 i U-12 krajem godine, od 26. do 31. prosinca očekuje nastup na međunarodnom turniru Lundaspelen u Lundu. Tim povodom predstavnici kluba zajedno s predstavnicima Zagrebačkog rukometnog saveza bili su gosti švedskog Veleposlanstva.

-Zahvaljujemo Veleposlanici Kraljevine Švedske u Republici Hrvatskoj Nj.E. Diani Madunić kao i svim djelatnicima veleposlanstva na srdačnom prijemu i sportskom druženju- istaknuli su iz ŽRK Udarnik, koji je potporu za odlazak u Lund ostvario prijavom na natječaj Ministarstva turizma i sporta.

 

Objava Dvije ekipe Udarnika krajem prosinca sudjeluju na turniru u švedskom Lundu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.