Prijava

Vaša prijava

HRK Gorica u nedjelju u Metkoviću uz izravan TV prijenos, Dominik Gal nakon tri godine se vratio kući u Mađarsku

[]

Bilo je to pitanje dana, no nekako smo se svi nadali kako će Dominik Gal odraditi sezonu u dresu Gorice do kraja. Nakon što je protekle tri sezone u Gorici odradio na posudbi iz PPD Zagreba, u tekućoj je bio igrač Gorice, u kojoj se snašao sjajno i postao jednim od stožernih igrača. Dobre igre nisu prošle nezapaženo te je Gal dobio poziv iz Mađarske, najbolji tamošnji klub Veszprem bio je najbrži i ponudio mu ugovor. HRK Gorica nije mu stvarala probleme te ga je pustila.

-Mi se od srca zahvaljujemo Dominiku na ove tri godine i želimo mu puno sreće u nastavku karijere!- poručili su iz kluba, u kojem će ime Dominika Gala zasigurno kroz povijest biti zapamćeno, jer njegova beskompromisna borba pokazala je kako se brane boje kluba za koji se igra.

-Ovdje sam upoznao sjajnu ekipu i brzo sam se uklopio. Prihvaćen sam kao jedini stranac u ekipi, no sada je došao poziv Józsi Élesa dvojbe nije bilo- istaknuo je na odlasku Gal.

Trener Andrija Nikolić tako je u vrlo kratkom vremenu ostao bez dva itekako važna igrača iz prve sedmorke, jer od ranije je van stroja povrijeđeni Matej Svržnjak, kojega je jako dobro u Kaštelima zamijenio Jakov Dujić, dok se odlaskom Gala otvara veći prostor za mladoga Adama Šalića.

Kako će HRK Gorica izgledati u nastavku sezone bez Gala, vidjet ćemo već u nedjelju kada HRK Gorica gostuje u Metkoviću kod Metković Mehanike, koju je u prvom ovogodišnjem susretu svladala. Kao i tada, i ovoga puta susret se igra uz izravan TV prijenos na Sportskoj televiziji u nedjelju od 17 sati.

Objava HRK Gorica u nedjelju u Metkoviću uz izravan TV prijenos, Dominik Gal nakon tri godine se vratio kući u Mađarsku pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.