Prijava

Vaša prijava

Željko Sopić novi trener HNK Gorice

[]

HNK Gorica dogovorila je suradnju s novim trenerom, Željkom Sopićem, koji će uz sebe imati dva pomoćnika – Mensura Mujdžu i Marka Krnjića, objavio je gorički prvoligaš na svojim stranicama.

-Moram zahvaliti predsjedniku Črnku i Klubu na ukazanom povjerenju. Svjestan sam situacije i idemo se što prije uhvatiti u koštac s problemom i raditi. Ispadanje nije opcija. S takvim sistemom i načinom rada ćemo krenuti od prvog dana i vjerujem da ćemo doći do željenog cilja- kazao je novi šef stručnog stožera Gorice, koji je potpisao ugovor s klubom s opcijom trajanja do 2025. godine.

Nekoliko članova stručnog stožera Gorice, Sopić vrlo dobro poznaje.

-Mujdžu i Krnjića znam već duži niz godina. S Krnjićem sam surađivao u Rudešu i obojica smo bili u Emiratima, iako ne u istom klubu. Vrlo dobro poznajem i kondicijskog trenera Gorice, Krešimira Šoša, s kojim sam imao prilike raditi u Dinamu… Radujem se suradnji s novim stožerom, za koju vjerujem da će biti odlična.

Sopić je kao igrač nosio dresove Zagreba, Borussije Mönchengladbach, Slaven Belupa, Lokomotive… Po završetku igračke karijere vodio je Rudeš, Dinamo II, Dinamo, Al Ain te Sabah FC. Gorica će pod vodstvom novog trenera, s pripremama krenuti ovaj tjedan, u petak, 2. prosinca.

-Znamo gdje se trenutno nalazimo i znamo gdje želimo doći, samo to nas zanima- naglasio je.

Uz Sopića i njegove pomoćnike, na današnjem potpisivanju bio je i sportski direktor Mario Brkljača, koji je komentirao dolazak novog glavnog trenera.

-Odlučili smo se za gospodina Sopića jer vjerujemo da će ekipi donijeti novu, pozitivnu energiju, pobjednički mentalitet koji nam je potreban i da će iskustvom kojeg ima pomoći Gorici da izađe iz trenutne situacije- rekao je.

Objava Željko Sopić novi trener HNK Gorice pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.