Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica ugostila Svjetsko prvenstvo u stepu

[]

Velika Gorica bila je domaćin Svjetskog prvenstva u stepu na kojem je nastupilo 1200 plesača iz čak 19 zemalja svijeta. Natjecanje se održalo od 23. do 26. studenoga u organizaciji Hrvatskog plesnog saveza u dvorani Srednje strukovne škole Velika Gorica.

Zahvaljujući ovom prestižnom natjecanju u Hrvatsku su stigli steperi iz SAD-a, Kanade, Švicarske, Japana, Poljske, Ukrajine, Meksika, Italije i drugih zemalja koji se natječu u dječjim, juniorskim i seniorskim kategorijama.

Inače, Hrvatski plesni savez (nasljednik Hrvatskog show dance saveza) djeluje gotovo 30 godina i okuplja 20-ak plesnih klubova s više od 1000 članova koji su tijekom niza godina međunarodnih natjecanja u organizaciji International Dance Organization u svijetu vrlo uspješno predstavljali Hrvatsku i tako stvorili imidž zemlje s iznimno talentiranim i sposobnim plesačima, ali i koreografima i trenerima.

Objava Velika Gorica ugostila Svjetsko prvenstvo u stepu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.