Prijava

Vaša prijava

-5 rukometaša Gorice u Slovačkoj

[]

U prvom susretu 3. kola EHF Euro Cupa, rukometaši Gorice poraženi su u Slovačkoj od MSK Povazske Bystrice 29:24.

Goričani su se odlično držali u prvoj četvrtini utakmice, te su imali minimalni zaostatak (4:3). Međutim, domaći su rukometaši postigli tri pogotka zaredom i otići na plus četiri (7:3). I držali su to sve do tri minute prije predaha, kada je Gorica došla na 11:9, da bi domaći rukometaši na odmor ponijeli tri pogotka viška (13:10).

Serijom pogodak za pogodak Gorica je držala priključak s MSK Povzskom Bystricom i u drugom dijelu. Ali, onda opet domaćin uspijeva napraviti niz od 3:0 i pobjeći na pet razlike (19:14). Gorica se ne predaje. Vraća se u igru sredinom drugog dijela i dolazi na samo dva pogotka zaostatka. Ipak, stalna jurnjava da se domaćin dostigne ostavila je traga na ekipi. Povazska Bystrica je u jednom trenutku bila na rubu da uzvrat učini samo pukom formalnošću jer je u 57. minuti imala plus sedam (28:21). No, gorički trener Andrija Nikolić u tim je trenucima pozvao minutu odmora i serijom 3:1 ostaviti svoju momčad u igri za prolazak dalje.

Sa sedam pogodaka Tomaš Vallo bio je najbolji u domaćim redovima, dok je kod Gorice najbolji bio Rok Malin sa šest pogodaka.
Uzvrat je sljedeće subote u Velikoj Gorici.

EHF EUROPSKI KUP: 3. kolo
MSK POVAZSKA BYSTRICA – HRK GORICA 29:24

Objava -5 rukometaša Gorice u Slovačkoj pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.