Prijava

Vaša prijava

Željko Sopić s Goričanima krenuo u misiju spašavanja prvoligaškog statusa

[]

Nogometaši Gorice u ponedjeljak ujutro krenuli su s pripremama za drugi dio sezone, a na prvoj prozivci trenera Željka Sopića bilo je 27 igrača. Među njima su Ivan Banić, Karlo Žiger, Matej Vidić, Krešimir Krizmanić, Nathan Cruce, Matthew Steenvoorden, Cheick Keita, Saša Marjanović, Mario Matković, Momčilo Raspopović, Amet Korca, Matuš Vojtko, Joey Suk, Vinko Skrbin, Merveil Ndockyt, Edin Julardžija, Dominik Prokop, Fran Tomek, Tyrese Francois, Patrik Jug, Luka Brlek, Luka Kapulica, Caio Cruz, Ante Matej Jurić, Wallace Menezes Dos Santos, Nikola Vujnović i Josip Mitrović.

Prvi trening propustio je Jurica Pršir, koji je dobio još par dana slobodno zbog nedavnih nastupa u prijateljskim utakmicama U-21 reprezentacije, Toni Fruk nije trenirao zbog problema s ozljedom koljena, a Roman Pliushch je u procesu rehabilitacije. Po posebnom programu trenirali su vratari Faruk Dalipagić i Jan Paolo Debijađi.

-U prvom tjednu priprema igrači će imati po dva treninga u utorak, četvrtak i petak, u subotu je na rasporedu prva prijateljska utakmica na Gradskom stadionu, a nedjelja će biti slobodna. Plan je trenirati na domaćem treneru do kraja ove godine, a onda 4. siječnja krenuti prema Medulinu gdje će ekipa odraditi završni dio priprema- objavljeno je na klupskim stranicama

Do odlaska u Medulin predviđene su četiri pripreme utakmice: Aluminij (10. prosinca), Bologna (17. prosinca), trening utakmica (22. prosinca) i Lokomotiva (30. prosinca).
Gorica će novu sezonu otvoriti na domaćem terenu već 18. siječnja, zaostalom utakmicom 17. kola protiv Varaždina.

Objava Željko Sopić s Goričanima krenuo u misiju spašavanja prvoligaškog statusa pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Božićno ukrašavanje naše škole