Prijava

Vaša prijava

DARKO BLAŽINČIĆ, tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice: Nadam se da ćemo kapitalizirati ovu titulu i dobiti novi zamah u 2023.


Na svečanosti u Bruxellesu, Gradu Velikoj Gorici dodijeljeno je priznanje za Europski grad sporta za 2023. godinu. Goričku delegaciju na svečanosti su predvodili zamjenik gradonačelnika Neven Karas te čelni ljudi Zajednice sportskih udruga, predsjednik Goran Kovačić i tajnik Darko Blažinčić, koji nam je prenio dojmove sa svečanosti.

-Dojmovi su sjajni. Niti u snu nisam mogao očekivati da će to biti na tom nivou. Prvog dana smo imali primanje u Europskom parlamentu, gdje nas je primila naša zastupnica Sunčana Glavak, koja nas je lijepo ugostila i čestitala na dobivenom priznanju. Priredba je održana u zgradi Europskog parlamenta, gdje su bili brojni predstavnici svih europskih gradova, a po prvi puta nagrada se dijelila širom svijeta, tako da je dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta- govori nam Blažinčić i nastavlja;

-Stvarno jedno lijepo iskustvo i uspomena za cijeli život- ističe tajnik goričke Zajednice i naglašava kako je ova nagrada za Grad Veliku Goricu velika promocija.

-U ime Grada zahvalio se zamjenik gradonačelnika Neven Karas, koji je zahvalio i u ime svih naših sportaša i naše sportske obitelji. Nadam se kako će Grad i svi mi sportaši kapitalizirati ovu titulu i dobiti novi zamah u 2023. godini, ali i vremenu koje je pred nama- nastavio je prebirati po dojmovima Darko Blažinčić, koji je uložio sata i sate u pripremu materijala, kako bi se zadovoljili svi kriteriji za dobivanje ove nagrade.

-Ovaj doživljaj tjera vas da zaboravite na sve probleme s kojima smo se susretali, jer sve ono što smo radili sada je dobilo puni smisao. Ovime naš grad, kao i svi sportaši dobivaju jedno novo mjesto i jednu novu dimenziju, zbog čega smo svi neizmjerno sretni- zaključio je tajnik Zajednice Darko Blažinčić.

Objava DARKO BLAŽINČIĆ, tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice: Nadam se da ćemo kapitalizirati ovu titulu i dobiti novi zamah u 2023. pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.