Prijava

Vaša prijava

FOTO: Advent u Velikoj Gorici donosi jedinstvenu božićnu bajku

[]

U sklopu Adventa u Velikoj Gorici otvoren je Hyperion Winter Pub. Niti na jednom drugom adventu u Hrvatskoj, pa ni šire, ne možete vidjeti ništa slično i zato se ove godine isplati napraviti izlet do Gorice.

Winter Pub je ogromni napuhanac u obliku dvorca unutar kojeg je vlasnik napravio pravi pravcati Pub s ručno rađenim drvenim namještajem, šankom i D.J. pultom te ga ukrasio tako njegov interijer pruža čaroban božićni ugođaj. Ako na adventu završite u Winter Pubu nije važno da li pada kiša niti ako je vani minus jer u Pub-u ste u natkrivenom, suhom i grijanom interijeru koji odiše adventskom čarolijom.

U ovom jedinstvenom ambijentu možete uživati u finim kavama, vrućoj čokoladi, kuhanom vinu, ginu, raznim toplom koktelima, rakijama…a svakako morate probati i fine fritule s Nutellom, hot dog ili kobasicu. Ako ipak više volite vanjski ugođaj omiljeno piće možete ispijati i na terasi ispred puba uz drvene bačve, starinske saonice, drvena kola i borove, a društvo će vam praviti i ručno oslikane bačve s likom orašara.

Ne propustite posjetiti ovu jedinstvenu lokaciju na goričkom Adventu i doživite nezaboravan božićni ugođaj.

Objava FOTO: Advent u Velikoj Gorici donosi jedinstvenu božićnu bajku pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.