Prijava

Vaša prijava

FOTO: Goran Jelavić ponovno u turopoljskom nogometu; novi izazov NK Mraclin


Iza nogometaša Mraclina uspješna je nogometna jesen u 4. NL-skupina B, gdje na polusezoni zauzimaju četvrto s 28 osvojenih bodova. Taj rezultat momčad s Nove grabe postigla je pod vodstvom trenera Marijana Dužića, kojem je se klupska Uprava zahvalila krajem studenoga, da bi večeras javnosti bio predstavljen Goran Jelavić.

Pratitelji nogometnih zbivanja u Turopolju pamte ga trenera Gradića i Turopoljca, dok je od 2006. do 2008. igrački boravio u Mraclinu, u koji se kaže rado vratio.

-Hvala što ste mi pružili šansu da budem trener seniorske momčadi, jer ovdje u Mraclinu ja se osjećam kao doma. Poziv mi upravo zbog toga puno znači-istaknuo je novi trener Mraclina Goran Jelavić, koji vjeruje kako će momčad nastaviti u ovom ritmu i pod njegovim vodstvom.

Predsjednik Goran Vukašinec istaknuo je kako vjeruje da je Uprava odabrala kvalitetno trenersko rješenje, dok je sportski direktor Luka Cvetnić naglasio kako okosnica momčadi ostaje na okupu.

-I dalje ćemo raditi u istom smjeru i vjerujem napredovati u svakom pogledu. Mogu kazati kako radimo na dovođenju jednog kvalitetnog igrača- kazao je Cvetnić.

Predstavljanju u Staroj Grabi uz čelne ljude kluba prisustvovali su članovi Izvršnog odbora te Dražen Dandić, koji je uz Luku Cvetnića zadužen za sportsku politiku kluba.

Objava FOTO: Goran Jelavić ponovno u turopoljskom nogometu; novi izazov NK Mraclin pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Državno Natjecanje iz geografije