Prijava

Vaša prijava

Brkljača i Sopić izašli pred novinare: Nadam se da ćemo uspjeti maknuti Goricu s dna ljestvice

[]

Pred nogometašima Gorice proljeće je istine. Situacija je nimalo laka, jer sa sedam bodova na kontu turopoljski prvoligaš je posljednji. Pretposljednji Šibenik “bježi” mu šest bodova uz utakmicu više. Upravo zaostalom utakmicom protiv Varaždina Goričani u srijedu kreću u boj za prvoligaškim ostankom.

-Nema tu ni dobrih ni loših trenutaka. Ono što nas trenere može poremetiti su ove vremenske prilike ns koje ne možemo utjecati- najavio je utakmicu trener Željko Sopić, koji je zimus preuzeo ulogu spasitelja.

Sopić, je već treći trener ove sezone u koju je Gorica ušla sa Samirom Toplakom, kojeg je naslijedio Igor Angelovski, čija epizoda u Velikoj Gorici nije završila slavno, jer bivši makedonski izbornik nije zabilježio niti jedan prvenstveni trijumf. Bio je to signal da se krene u potpuni redizajn momčadi koji je započeo dolaskom sportskog direktora Marija Brkljače.

-Nadam se da ćemo uspjeti maknuti Goricu s dna ljestvice. Vjerujem da smo uspjeli krvnu sliku promijeniti na bolje i da ćemo na proljeće gledati bolju Goricu- naglasio je Brkljača, koji je imao pune ruke posla u protekla dva mjeseca u kojima se posvetio slaganju igračke križaljke.

Tijekom prvenstvene pauze svlačionicu Gorice redom su napuštali strani igrači; Jovičić, Golubickas, Wagué, Wallace, Korça, Francois, Jurić, dok su u Veliku Goricu stigli; Fućak, Petković, Bralić, Mrzljak, Ćosić, Majstorović i iskusni slovenski napadač Tim Matavž.

-Tim je iskusni napadač, koji je prošao puno u karijeri i zna zabiti gol, a upravo to nam je trebalo- kazao je Brkljača, a o dovedenim igračima referirao se i Sopić.

-Tablica nikada ne laže, na kraju će se vidjeti gdje ćemo biti. Procijenili smo što nije dobro i doveli smo igrače koji nam trebaju na tim pozicijama. Zeleni teren jedino je mjerilo. Mene ne zanimaju priče crnac ili bijelac, kod mene postoji tek jedna podjela, ili si dobar igrač ili nisi- poručio je trener goričkog prvoligaša.

Objava Brkljača i Sopić izašli pred novinare: Nadam se da ćemo uspjeti maknuti Goricu s dna ljestvice pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.