Prijava

Vaša prijava

NK POSAVEC: Boris Jušić novi trener, uskoro Skupština kluba

[]

Lopta se u Orlima ponovno zakotrljala u ljeto 2018. kada je skupina entuzijasta predvođena načelnikom Ervinom Vujicom ponovno pokrenula sportski život. U kasno proljeće pokrenuto je osnivanje Nogometnog kluba Posavec, koji je u jesen iste godine započeo s natjecanjem u 2. ŽNL. Iste je sezone ostvaren i ulazak u viši rang natjecanja – 1. ŽNL Istok, gdje se klub od tada bez prestanka natječe.

Jesensku dionicu prvenstva klub je završio na jedanaestom mjestu s 12 osvojenih bodova. U 13 odigranih utakmica ostvarene su tri pobjede, isto toliko remija i sedam poraza. Ljudi blisku klubu složit će se kako je bodovni konto trebao biti uvećan za koji bod.

U pripremi za proljetni nastavak prvenstva klub je odlučio angažirati novo trenersko ime – Borisa Jušića, za kojega je predsjednik Ervin Vujica uvjeren kako može “prodrmati” momčad i dati joj dodatni impuls. Što se igračkog kadra tiče, većih promjena neće biti, no promjene će zadesiti klupsku Upravu koja će na skorašnjoj sjednici biti redizajnirana.

-Odlučili smo se pomladiti Upravu. Mladi dečki su spremni raditi i treba im dati priliku. Podršku za to su imali do sada, a imat će i ubuduće- poručio je Vujica.

Objava NK POSAVEC: Boris Jušić novi trener, uskoro Skupština kluba pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Živjeti zdravo