Prijava

Vaša prijava

ŽELJKO SOPIĆ, nakon remija s Varaždinom: Na kraju ćemo doći tamo gdje želimo

[]

Utakmicom Gorice i Varaždina nakon 66 dana vratila su se nogometna uzbuđenja na HNL travnjake. Utakmica odigrana u Velikoj Gorici završila je bez pogodaka, a za pobjedom više mogu žaliti domaći nogometaši koji su u 89. minuti propustili realizirati najstrožu kaznu. Udarac Suka obranio je gostujući vratar Radošević, koji se tako prometnuo u junaka Varaždina i igrača utakmice.

-Nismo loše ušli u utakmicu. Stvorili smo neke prilike, dečki su ostavili srce na terenu i dali sve od sebe. Momci su potišteni, ali to je maraton od 20 utakmica i siguran sam da ćemo na kraju doći tamo gdje želimo, ali nije sve to u nogometu crno ili bijelo. Htjeli smo i željeli, to je najvažnije- za Gorica TV nakon utakmice kazao je domaći trener Željko Sopić, kojem je to bio debi na klupi HNK Gorice, koja već u subotu gostuje na Maksimiru kod Dinama.

-Netko pametan tamo je odlučio, pošto smo mi zadnji, da igramo za tri dana. Teren je bio takav da će nam dobro leći utakmica za tri dana, ali idemo dalje- poručio je Sopić.

Objava ŽELJKO SOPIĆ, nakon remija s Varaždinom: Na kraju ćemo doći tamo gdje želimo pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.