Prijava

Vaša prijava

Rukometašima Gorice Buzet u Kupu, direktor Malbašić nada se odlasku na Završnicu

[]

Rukometaši Gorice pod vodstvom trenera Andrije Nikolića pripremaju se za Ligu za prvaka, čime je jedan od ovogodišnjih ciljeva ispunjen, jer mlada momčad koju sačinjava nekolicina mladih reprezentativaca može odigrati rasterećeno i skupljati dragocjeno iskustvo.

Jedna od dugogodišnjih klupskih želja plasman je na Završnicu Kupa, gdje su gorički rukometaši početkom 2000-tih osvojili treće mjesto. Put prema tome kreću u osmini finala, a voljom ždrijeba koji je održan u Hrvatskom rukometnom savezu za protivnika su dobili prvoligaša Buzet.

-U Kupu su iznenađenja uvijek moguća, no vjerujem kako ćemo opravdati ulogu favorita- naglašava direktor Vladimir Malbašić, kojem je želja da HRK Gorica napokon izbori Završnicu Kupa.

-To bi bila nagrada za sve ono što radimo. Da bismo to ostvarili trebamo dobiti dvije utakmice. Ajmo prvo preskočiti Buzet i onda se nadati nekom lakšem suparniku- poručio je Malbašić.

Utakmica je prema kalendaru HRS-a na rasporedu 15. veljače u Buzetu.

Objava Rukometašima Gorice Buzet u Kupu, direktor Malbašić nada se odlasku na Završnicu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.