Prijava

Vaša prijava

Krenuo Mraclin, Goran Jelavić odradio prozivku na Grabi

[]

Pod vodstvom novog trenera Goran Jelavića nogometaši Mraclina započeli su jučer s pripremama za proljetni dio sezone. Situacija u Novoj grabi je idilična, momčad je jesensku polusezonu završila na sjajnom četvrtom mjestu s 28 bodova, a bolji učinak od Parikožara imaju jedino Zelina, Tigar Sveta Nedelja i Naftaš Ivanić.

Uz novoimenovanog trenera, kojem je ovo svojevrsni povratak u Mraclin, jer je tu proveo jedan dio igračke karijere, igrače su uoči treninga ispred klupske Uprave koja se okupila u punom sastavu pozdravili predsjednik Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić.

-Očekujem da će te kao i do sada dolaziti na treninge, što nam je cilj kako bi ste na utakmicama mogli ostvarivati željene rezultate, jer naša je želja da i dalje budemo rezultatski uspješni. Vjerujem da na proljeće možemo biti bolji nego jesenas. Naš se moto zna; u svakoj utakmici ići na pobjedu i boriti se do kraja- rekao je igračima predsjednik Vukašinec, dok je sportski direktor Luka Cvetnić izrazio zadovoljstvo što nitko od nositelja igre nije otišao.

-Sonny, Jožica, Jurke ogledalo su i slika našeg kluba- naglasio je Cvetnić, osvrnući se na starosjedioce u Grabi.

Što se igračkog kadra tiče klub su napustili Mišo Đebro i Emanuel Krznarić, dok se Mraclinu priključio jedino Ante Radoš. Na popisu novog trenera tako se za proljetni dio sezone nalaze; Crnolatec, Dražić, Pavlović, Budimir, Cvetnić, Dadović, Dandić, Debijađi, Domitrović, Hajduk, Jurič, Kaurin, Klarić, Koleš, I. Kos, Lučić, Marjanović, Milatović, Petravić, Radoš i Vidović, dok su u procesu oporavka od ozljeda Golubić i L. Kos.

-Za Mraclin znam da su ovdje dobri dečki i kvalitetni igrači i vjerujem kako će tome tako biti i dalje- istaknuo je trener Goran Jelavić, koji će tijekom pripremnog perioda imati četiri treninga tjedno.

-Ja sam za to da se cilj uvijek diže te da ambicija raste. Uvijek treba ciljati stepenicu više, nego što je to sada- o klupskim ambicijama će Jelić.

Ciklus pripremnih utakmica kreće u nedjelju susretom protiv ZET-a, nakon čega slijede utakmice protiv Lomnice, Zelengaja, petrinjske Mladosti i Zagreba.

Objava Krenuo Mraclin, Goran Jelavić odradio prozivku na Grabi pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.