Prijava

Vaša prijava

Veliki rezultati za Karate klub Centar; Franka Jerkin brončana u Samoboru

[]

Uz Vitu Hulinu iz Karate kluba Velika Gorica, još jedna gorička natjecateljica osvojila je medalju na najjačem karate turniru u ovom dijelu Europe – Grand Prix Croatia u Samoboru. Poput Vite i Franka Jerkin iz Karate kluba Centar bila je brončana u uzrastu 11/12 godina.

-Na putu do medalje Franka pobjeđuje natjecateljice iz Hrvatske, Francuske, Ukrajine i BiH-a, a gubi samo u polufinalnom meču od natjecateljice iz Slovenije. Uz svoju uzrasnu kategoriju Franka je nastupila i u starijoj, no nije bilo više snage za nekakav rezultat. Pobjeđuje u prvom kolu, a u drugom je od nje bolja bila natjecateljica iz Ukrajine- izvijestili su iz Karate kluba Centar, kojeg je na turniru u Samoboru predstavljao i Antonio Brletić, koji je svoj nastup završio u drugom kolu.

-Franka i Antonio najveće su nade Karate kluba Centar kojima se ove godine na turnirima priključuje još nekoliko članova. Godina je tek počela i nadamo se velikim uspjesima do kraja ove sezone- poručuju iz kluba.

Objava Veliki rezultati za Karate klub Centar; Franka Jerkin brončana u Samoboru pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.