Prijava

Vaša prijava

FOTO: DVD Drnek malo, ali skladno društvo konstantno ide naprijed; novi moment u razvoju ulazak djece

[]

DVD Drnek održao je u subotu navečer redovnu izvještajnu Skupštinu. Malo, ali skladno društvo iz godine u godinu napreduje, moglo se čuti za Skupštine, kojoj su se uz prijateljska vatrogasna društva odazvali i čelni ljudi VZO Orle predsjednik Davor Huđin i zapovjednik Željko Kovač, Dalibor Rihtarić ispred Hrvatske vatrogasne zajednice te načelnik i predsjednik Općinskog vijeća Orle Ervin Vujica i Dražen Podlejan.

-Prošle godine smo imali četiri intervencije. Zahvaljujući DVD-u Donja Batina i Daliboru Rihtariću uspjeli smo nabaviti kombi vozilo koje je financirala naša Općina. Između ostaloga zahvaljujući sponzorima i donatorima nabavili smo novu traktorsku kosilicu- istaknuo je u izvješću o Dino Dragojević.

Predsjednika Nikicu Dragojevića posebno je obradovao ulazak novih članova u društvo, posebice djece, njih 10 s kojima se od proljeća kreće na natjecanja.

-Pokušali smo prije desetak godina raditi s djecom, no tada to nije uspjelo. Srećo, sada smo okupili pozamašan broj njih i vjerujem kako će to uroditi plodom- naglasio je Dragojević.

Uz rad s djecom u planu rada za 2023. nastavak je školovanja vatrogasaca, sudjelovanje na pokaznoj vatrogasnoj vježbi, nastavak uređenja vatrogasnog doma te održavanje prostora oko doma. Svima onima koji su pomogli rad u protekloj godini uručena su priznanja.

-Hvala vam svima, jer uvelike ste nam pomogli u radu- istaknuo je predsjednik Nikica Dragojević.

Načelnik Ervin Vujica kazao je kako će Općina i dalje potpomagati vatrogastvo.

-Moja vrata su vam otvorena kao i općinskih službi koje vam stoje na raspolaganju za sve što treba- poručio je načelnik Vujica, dok je Dalibor Rihtarić naglasio kako su vatrogasci najjača hrvatska snaga s više od 140 tisuća članova.

Objava FOTO: DVD Drnek malo, ali skladno društvo konstantno ide naprijed; novi moment u razvoju ulazak djece pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Milan Lužaić pojačao Bikove

Bikovi zamalo srušili vodeći Kvarner