Prijava

Vaša prijava

FOTO: Investicijom Grada, NK Turopoljac dobio teren s umjetnom travom

[]

Grad Velika Gorica vodi sustavnu brigu o sportskoj infrastrukturi na području grada. Posljednja investicija ona je u Kučama, gdje je izgrađen malonogometni teren s umjetnom travom.

Na mjestu nekadašnjeg betonskog malonogometnog igrališta na Knejama niknula je umjetna trava, čime je klub dobio još kvalitetnije uvjete za rad, jer uz glavni i pomoćni teren, za obavljanje trenažnih aktivnosti sada je tu i osvijetljeni teren s umjetnom travom.

-Moram istaknuti kako imamo odličnu suradnju s Gradom i gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom, koji ima sluha za naše potrebe. I ovim putem se zahvaljujem na ovom terenom koji će nam itekako koristiti- naglasio je predsjednik Nogometnog kluba Turopoljac Daniel Zagorac, koji zajedno s vrijednom ekipom iz kluba svakodnevno radi na podizanju svih uvjeta oko kluba.

-Mi nastojimo svake godine da i nešto sami investiramo u ovaj sportski centar, dok nam Grad izlazi u susret kada su posrijedi veliki projekti-zaključio je Zagorac.

Objava FOTO: Investicijom Grada, NK Turopoljac dobio teren s umjetnom travom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.