Prijava

Vaša prijava

Piroman u Zagrebu zapalio kombi, u Velikoj Gorici kontejnere i kante za smeće

[]

Nepoznata osoba podmetnula je tijekom vikenda požar u kombiju na Trešnjevci, koji je u potpunosti izgorio, a da je riječ o namjernom izazivanju požara zagrebačka policija sumnja i za slučaj iz Velike Gorice, gdje su izgorjela dva kontejnera i dvije kante za smeće.

Iz Policijske uprave zagrebačke objavili su kako su očevidom utvrdili da je nepoznati počinitelj u noći na nedjelju na parkiralištu u Listopadskoj ulici nasilno otvorio vrata tovarnog prostora kombiniranog Citroena Jumpera bez registracijskih pločica. Potom je u unutrašnjosti vozila izazvao požar, najvjerojatnije uporabom otvorenog plamena.

Uslijed požara kombi je u potpunosti izgorio, a oštećena su dva automobila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini, među njima i Renault Clio koji također nije imao registracijske oznake. Požar su ugasili vatrogasci, a nije bilo ozlijeđenih osoba.

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je i požar na području Velike Gorice, gdje su u subotu izgorjela dva kontejnera i dvije kante za smeće, najvjerojatnije također izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena. Uslijed djelovanja topline nastale su termičke destrukcije na njihovom plastičnom krovištu. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih nije bilo.

Objava Piroman u Zagrebu zapalio kombi, u Velikoj Gorici kontejnere i kante za smeće pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.