Prijava

Vaša prijava

FOTO: Lomnica odličan domaćin plenuma klubova Jedinstvene županijske lige

[]

Jesenski prvak Jedinstvene županijske lige, NK Lomnica ugostio je večeras plenum klubova, na kojem se vodstvo lige u sastavu Dalibor Meić (povjerenik za natjecanje), Dejan Budić (povjerenik za suđenje), Neven Šimunić (disciplinski sudac) i Tomislav Višević osvrnulo na jesensku polusezonu, ali i najavilo proljetni dio prvenstva, koji započinje utakmicama 16. kola 5./6. ožujka, dok liga završava 10. lipnja.

Uoči samog početka sve prisutne pozdravio je koordinator natjecanja Željko Mihalj koji je klubove pozvao na još veću ozbiljnost, jer proljeće je kako je istaknuo uvijek “žešće” od jeseni.

-Jesenas smo odigrali 120 utakmica koje su registrirane postignutim rezultatima. Zahvaljujem se klubovima na korektnosti, jer više toga je bilo dobroga, nego lošega- istaknuo je povjerenik za natjecanje Dalibor Meić, koji vjeruje kako će prvenstvo i u proljetnoj polusezoni proteći u korektnim tonovima.

-Mi ćemo s naše strane osigurati sve da tako i bude- poručio je Meić, dok je povjerenik za suđenje Dejan Budić naglasio kako na suđenje tijekom jeseni nije bilo niti jedne pismene pritužbe.

-Suđenje je bilo zadovoljavajuće. Ako je bilo pogrešaka one nisu namjerno napravljene. Pritisak kod mladih sudaca napravi nažalost svoje- kazao je Budić.

Disciplinski sudac Neven Šimunić naglasak svog izlaganja stavio je na novi Zakon o sportu koji je s prvim danom 2023. stupio na snagu.

Ispred domaćina, NK Lomnice, koja se potrudila lijepo ugostiti sve sudionike, sve je pozdravio predsjednik Damir Stanilović, zaželjevši svim klubovima puno uspjeha u nastavku prvenstva.

 

 

Objava FOTO: Lomnica odličan domaćin plenuma klubova Jedinstvene županijske lige pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Noć muzeja na FER-u