Prijava

Vaša prijava

Sitno brojimo do početka Turopoljskog fašnika; za dobru zabavu zadužena Minea i Zakon šutnje

[]

Odbrojavamo dane do početka 114. Turopoljskog fašnika, a dok grupe vrijedno pripremaju svoje maske, Turistička zajednica Grada Velike Gorice otkrila je tko će nas ove godine zabavljati i uveseljavati.

U subotu 11. veljače na pozornicu šatora u Parku dr. Franje Tuđmana stižu klinci i klinceze koji će u sklopu Malog fašnika pokazati svu svoju kreativnost kroz pjesmu i ples. Njima će se pridružiti i brojni superjunaci koji će biti zaduženi za fotografiranje i još bolju zabavu u parku.

U subotu 18. veljače Velikom Goricom će proći Velika fašnička povorka koja će ove godine biti u sigurnim rukama voditelja i animatora, Maria Petrekovića.

-Ovaj svestrani radijski i TV voditelj, komičar i glumac, uz pomoć Princeze Fašnika i naših maskota (Pajceka, Luka i Žira) zasigurno će zabaviti i do suza nasmijati publiku na velikogoričkim ulicama- poručuju iz TZVG.

Nakon što velika fašnička povorka prođe gradom, u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana slijedi pravi tulum uz DJ-a, grupu Zakon šutnje i Mineu!

Objava Sitno brojimo do početka Turopoljskog fašnika; za dobru zabavu zadužena Minea i Zakon šutnje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.