Prijava

Vaša prijava

FOTO: Ulica Karla Weingartnera u Velikoj Mlaki dobila nogostup, s ulaganja u ovo mjesto tu se ne staju

[]

Grad Velika Gorica nastavlja sa sustavnom brigom o komunalnom standardu po svim svojim naseljima. Posljednje ulaganje zabilježeno je u Velikoj Mlaki gdje su kraju privedeni radovi na uređenju nogostupa u Ulice Karla Weingartnera u Velikoj Mlaki u duljini od 370 metara. Zajedno s predstavnicima VG Komunalca i MO Velika Mlaka, radove je obišao i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

-Kao što smo najavili na početku mandata da ćemo raditi na poboljšanju komunalne infrastrukture i izgradnji nogostupa mi se toga i držimo te nastojimo poboljšavati uvjete za život svim našim mještanima. Ovaj ovdje nogostup zatražio je Mjesni odbor zbog rasta broja stanovnika, ali i zbog brzine ceste- kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar te poručio kako se ovdje ne staje s radovima kada je u pitanju Velika Mlaka.

-Već ove godine pokušat ćemo riješiti nogostup prema Dječjem vrtiću u Smendrovićevoj ulici, a upoznati smo i s ostalom problematikom koja je ovdje prisutna. Prvenstveno u Ulici Kovači gdje cesta uslijed velikih oborina pliva, no taj problem vjerujem kako ćemo riješiti jednim pozamašnim projektom-naglasio je gradonačelnik Ačkar, najavivši obilaske i po ostalim naseljima.

-Pokušat ćemo adekvatno odgovoriti na sve potrebe naših sumještana. Ljudi trebaju znati kako mi ne možemo sve riješiti u jednoj godini, već idemo po prioritetima- zaključio je gradonačelnik.

 

Objava FOTO: Ulica Karla Weingartnera u Velikoj Mlaki dobila nogostup, s ulaganja u ovo mjesto tu se ne staju pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.