Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kneje poprimaju sve ljepšu vizuru, teren s umjetnom travom nastavak je uređenja sportskog centra

[]

Za nedjeljnog praćenja početka priprema Nogometnog kluba Turopoljac, predsjednik kluba Daniel Zagorac uputio je riječi zahvale spram Grada koji je omogućio da na mjestu starog betonskog igrališta nikne umjetna trava. Gradonačelnik Krešimir Ačkar danas se i sam odlučio uvjeriti u kvalitetu izvedenih radova, a nije odolio niti zovu lopte koja se našla na terenu, pokazavši okupljenima svoje nogometno umijeće. Sportski pratitelji sjetit će ga se kao zahvalnog igrača NK Lomnice, s kojom je često gostovao i na Knejama, gdje je danas rado viđen gost.

-Želja Mjesnog odbora i Nogometnog kluba Turopoljac bila je umjetna trava na malonogometnom igralištu. Radovi su gotovi, a Grad je za ovu investiciju izdvojio 37 tisuća eura- istaknuo je gradonačelnik Ačkar, rekavši kako su se ovakva igrališta pokazala kao pun pogodak na onim mjestima gdje su do sada izgrađena.

-Nastavljamo dalje po tom pitanju te ćemo sukladno mogućnostima po našim naseljima početi postavljati terene s umjetnom travom, dok Gradska četvrt braće Radić traži kombinirano igralište. Mi ćemo se tu svakako voditi željama i potrebama naših mjesnih odbora i gradskih četvrti- naglasio je Ačkar, za čijeg su mandata na području Kuča realizirani brojni projekti.

-Svjesni smo ovdje problema Aglomeracije i razrovanih cesta koje su u jako lošem stanju. I ovim putem želim reći svojim sugrađanima kako razumijem njihovo nezadovoljstvo. No, svi radovi bit će u potpunosti završeni kroz nekoliko mjeseci. Mi sigurno nećemo preuzeti niti jednu cesti i ulicu koja ne bude adekvatno napravljena- osvrnuo se gradonačelnik i na problem s kojim se mještani ovog naselja “bore” već neko vrijeme.

Predsjednik Mjesnog odbora Kuče Stjepan Fabijančić zahvalio je Gradu i gradonačelniku na realizaciji još jedne investicije u naselju, koja će najviše koristiti mladim nogometašima Turopoljca, što nam je potvrdio predsjednik kluba Daniel Zagorac.

-Igralište se već koristi i lijepo je vidjeti veliki broj djece na njemu. Nama će ovaj teren uvelike olakšati rad, pogotovo u zimskim mjesecima- zaključio je Zagorac.

Objava FOTO: Kneje poprimaju sve ljepšu vizuru, teren s umjetnom travom nastavak je uređenja sportskog centra pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.