Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Za Lovački bal tražila se karta više

[]

LD Srna s uspjehom je organizirala 19. po redu Lovački bal Turopolja, Posavine, Vukomeričkih gorica, Pokuplja i Vrhovja, koji je održan u Hotelu Phoenix. I ovoga puta tražila se karta više za sjajnu feštu koju je svojom svirkom uveličala Grupa Sjaj. Pjesma, ples, tombola i dobra gastro ponuda obilježili su subotnju večer u Starom Čiču.

-Prezadovoljni smo, odazvali su nam se svi gosti. A što da vam kažem, kad se tražila karta više- sa zadovoljstvom će predsjednik LD Srna, Josip Jančić-Babriga.

Ovogodišnji bal pohodili su tako lovci; LD Zec Oborovo, LD Srna Trebovec, LD Sokol Pokupsko, LD Golub Pisarovina, LD Lovac Velika Gorica, LD Stari gaj Mraclin, LD Šljuka Lasinja, LD Šljuka Ščitarjevo, LD Fazan Brezovica, LD Vepar Kravarsko, LD Šljuka Jamnička Velika, LD Srnjak Bratina, LU Kuna Maje, LD Orebica Cres, LD Lještarka Kraljevac i LD Fazan Svibje, ali i brojni drugi gosti željni dobre zabave.

Najsretniji među njima osvojili su vrijedne nagrade na tomboli, a pokloni iznenađenja bili su priređeni za sve Verice, koje su na lovačkom balu odlučile proslaviti svoj imendan.

Među gostima bio je i zamjenik velikogoričkog gradonačelnika Neven Karas, koji je lovcima Srne čestitao na održavanju ovako duge tradicije Lovačkog bala.

-Čestitam organizatorima na organizaciji ovako lijepe fešte i tombole. Po posjeti se vidi da su se ljudi zaželjeli ovakvih druženja- kazao je Karas.

Bojazni za budućnost nema, jer sve više mladih pokazuje interes za lovstvom i očuvanjem ove tradicije.

-Sve to danas izgleda puno bolje nego na početku. Ima puno mladih ljudi, uostalom od nas starih lovaca, naša su djeca glavni koordinatori ovoga bala- istaknuo je Babriga, koji nam je najavio i jubilarni 20. bal, koji će za njega što se organizacije tiče biti posljednji.

-Mladih ima, neka oni nastave tradiciju- zaključio je domaćin sinoćnjeg druženja.

A kako je bilo na Lovačkom balu koji je vodio legendarni Borivoj Zimonja pogledajte u našoj velikoj galeriji fotografija.

Objava VIDEO/FOTO: Za Lovački bal tražila se karta više pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.