Prijava

Vaša prijava

FOTO: Uvjerljiva pobjeda rukometašica Udarnika na proljetnom startu

[]

Rukometašice Udarnika uvjerljivom 31:17 pobjedom nad Samoborom otvorile su nastavak prvenstva 2. HRL-Zapad.

Domaće rukometašice sjajno su otvorile susret, pogotovo u obrambenom dijelu, jer u 25 minuta igre primile su samo četiri pogotka. Odavno nismo svjedočili takvoj obrambenoj igri, koja je Kurilovčankama donijela mnoštvo lakih pogodaka, tako da su nakon prvih pola sata igre imale lijepo vodstvo od 15:7.

Takav rasplet situacije omogućio je i treneru Dariju Zrniću da stalnim rotacijama drži visoku razinu igre, što je na kraju rezultiralo s uvjerljivih +14. Osim toga, u trenucima kada je bio s igračicom manje, domaći trener je igrom bez vratarke isprobavao je još jednu varijantu za nastavak prvenstva, u kojem Kurilovčanke brane drugo mjesto.

-Očekivali smo pobjedu, jer smo dobro trenirali tijekom priprema. Dobra igra u obrani usmjerila je utakmicu na naš mlin- kazao nam je nakon utakmice trener Zrnić, koji se već okreće gostovanju u Opatiji kod ekipe Liburnije.

– Nezgodan teren, no dođemo li tamo s ovakvom obranom siguran sam da ćemo osvojiti bodove- poručio je Zrnić.

Najbolji strijelci udarnika bili su Bernarda Mostarlić i Nikolina Laco sa sedam zgoditaka, dok se Ela Bajkuša zaustavila na šest.

2. HRL-ZAPAD, 12. KOLO
ŽRK UDARNIK – ŽRK SAMOBOR 31:17 (15:7)
ŽRK UDARNIK: Krznarić, Jurić, Vincek, Bajkuša 6, Haramina 5, Butković, Jambrešić 3, Vrabelj, Dunđerović, Gvardiol 1, Bošković, Štefan 1, Antonić 1, Laco 7, Mostarlić 7. TRENER: Dario Zrnić
ŽRK SAMOBOR: Belanić, Rođak, Curić 5, Andrijanić, Kovač 3, Zlodi, Budan, Kozlovec 2, Katanec 3, Kanceljak 4, Pešut, Matijašić, Kovač, Brdarić. TRENER: Zoran Žitković

Objava FOTO: Uvjerljiva pobjeda rukometašica Udarnika na proljetnom startu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.