Prijava

Vaša prijava

FOTO: Nakon 1968. kroz Donje Podotočje napokon provučen novi asfalt

[]

Lijepo i toplo vrijeme intenziviralo je komunalne radove na području Velike Gorice. Djelatnici VG Komunalca trenutno su u Donjem Podotočju, gdje traju radovi na asfaltiranju glavne ulice od Društvenog doma, a izvode se radovi i na dijelu Ulice Peternaci.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar i zamjenik mu Neven Karas, obišli su uz predsjednika MO Donje Podotočje Stjepana Kovačevića i direktora VG Komunalca Juricu Mihalja radove.

-Prvi asfalt kroz selo napravljen je 1968. godine kada je rezana i vrpca. Sada, nakon toliko godina dobiti novi asfalt možemo reći da je privilegija, jer čitav smo se život vozili po jamama. Ovo je sada ipak nešto drugo- kazao je Kovačević.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar naglasio je kako Grad nastavlja raditi punim intenzitetom.

-Nikada u povijesti nije bilo ovoliko asfaltiranja i tolikog ulaganja u komunalnu infrastrukturu u užem, ali i širem području grada- istaknuo je Ačkar.

Primjerice, u Donjem Podotočju novim je asfaltom prevučeno gotovo 1500 metara prometnica, za što je izdvojeno oko 150 tisuća eura.

-Ne stajemo tu, već najavljujemo nov radove i odgovaranje na problematična pitanja u centru grada, ali i okolnim naseljima. Vjerujem kako će ovo biti godina gdje će Velika Gorica kada su u pitanju prometnice dobiti novo naličje- zaključio je Ačkar, poručivši kako Grad ne bježi od problema Aglomeracije, gdje bi kroz dogledno vrijeme sve prometnice trebale biti vraćene u prvobitno stanje.

Objava FOTO: Nakon 1968. kroz Donje Podotočje napokon provučen novi asfalt pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.