Prijava

Vaša prijava

Vegasicama pregršt medalja na Zagreb cheer openu

[]

U vikendu za nama Cheerleading klub Vegasice sudjelovao je na Zagreb cheer openu 2023. koji je ujedno bio i 1. Zagreb cheer open Zagrebačkog cheerleading saveza. Vegasice su na ovom natjecanju nastupile u šest kategorija osvojivši šest odličja.

Zlatnim medaljama okitio se senior freestyle pom par (Klara Trumbetaš – Dorotea Bratković), youth hip hop par (Adela Sučec – Katja Nikolić), senior hip hop par (Sara Balen – Dorotea Bratković), srebro je osvojeno u kategoriji youth freestyle pom par (Ivana Vidović – Paola Bratković) i youth gropu stund (Ivana Vidović, Adela Sučec, Elen Babić, Paola Bratković i Katja Nikolić), dok je broncu osvojio kadetski uzrast u group stundu (Anamarija Matković, Nika Martić, Nika Janković, Lana Caganić i Monica Tominčić).

-Pred djevojkama su već velike pripreme za domaći 3. Vegas cup koji će ove godine biti međunarodnog karaktera te se očekuje rekordan broj natjecateljica. Upravo zbog ovakvih rezultata djevojaka i djevojčica klub svakodnevno ima priljev novih članica što nas veseli i daje nadu da će ovaj sport postati rado viđen i posjećen. Vidimo se na Vegas kupu 11. ožujka- poručila je voditeljica Radmila Đuračić.

Objava Vegasicama pregršt medalja na Zagreb cheer openu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Nek svud ljubav sja - Valentinovo 2023.