Prijava

Vaša prijava

FOTO: 2022. za Mraclin je bila u znaku proslave 90-te obljetnice

[]

Nogometni klub Mraclin danas je primjer lijepo posloženog kluba na amaterskoj razini. Mlada i poletna ekipa uspješno gradi klub na svim razinama, a kada uz veliki entuzijazam imate potporu Mladen Galekovića i njegove tvrtke PPS Galeković, rezultati ne mogu izostati. No, za postići takve rezultate trebalo je utrošiti puno vremena i dobre volje, što u slučaju Mraclina nikada nije bio problem.

-Za nama je izazovna godina u kojoj smo puno gradili, ali i postigli niz značajnih rezultatskih uspjeha. Centralni događaj svakako je bila proslava 90-te obljetnice- kazao je u svom izlaganju predsjednik Goran Vukašinec, apostrofiravši u više navrata riječ ponos.

-Ponosni smo na rezultate, ali i suradnju sa svima vama koji ste ovdje. Pred nama je izazovna 2023. u kojoj želimo ustrojiti školu nogometa na višoj razini. Prvi korak imenovanjem voditelja škole Tomislava Škrinjarića već smo napravili. Velika želja nam je nova podloga i rasvjeta na našem asfaltnom igralištu, na kojem ćemo 17. lipnja organizirati naš tradicionalni malonogometni turnir- o planovima za 2023. će Vukašinec.

Podrška klubu u narednom razdoblju i dalje će biti Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice, čiji je predsjednik Goran Kovačić vodstvu kluba čestitao na svim postignutim rezultatima.

-Ovdje osjećam jedno zajedništvo, a kada je tako rezultat ne može izostati. Zahvaljujući vama i vašem angažmanu, ali i potpori gospodarstvenika ova priča ide dalje- poručio je zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec.

Zamjenik goričkog gradonačelnika Neven Karas rado je viđen gost Mraclina, gdje nije došao pranih ruku, jer je predsjedniku Goranu Vukašincu uručio poklon bon za nabavku sportske opreme.

-Imate ambiciozne planove, a Grad će vas kao i do sada pratiti u skladu sa svojim mogućnostima- zaključio je Karas.

Lijepo i ugodno druženje koje je i ovoga puta ugostio Mladen Galeković u prostorima svoje tvrtke nastavljeno je uz svirku tamburaša Trio Quatro.

 

 

 

Objava FOTO: 2022. za Mraclin je bila u znaku proslave 90-te obljetnice pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Državno Natjecanje iz geografije