Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gorički sportaši i rekreativci dobili novi prostor za svoje aktivnosti

[]

Izgradnjom Gradske sportske dvorane u Rakarskoj ulici izgrađeno je i polivalentno betonsko igralište na koje je ovih dana postavljena nova podloga od polipropilen-kopolimera. Osim toga postavljena su i dva koša, a kompletno igralište iscrtano je potrebnim linijama za košarku, mali nogomet i odbojku.

Vrijednost izvedenih radova bila je gotovo 40 tisuća eura, pri čemu je Grad na natječaju Ministarstva turizma i sporta ostvario potporu od 31,6 tisuća eura.

-Ovaj smo projekt prijavili na natječaj Sportom do zdravlja na natječaj Ministarstva kojim se sufinanciraju građevinski zahvati i opremaju sportske građevine. Igralište je sada dobilo jedno novo predivno ruhu- istaknuo je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Novoobnovljeno igralište nalazi se na području Gradske četvrti Rakarje, čiji je predsjednik Vedran Zobec izrazio zadovoljstvo ulaganjem u sportsku infrastrukturu, čime se stvaraju kvalitetniji uvjeti za bavljenje sportom pogotovo kod mlađih.

Objava FOTO: Gorički sportaši i rekreativci dobili novi prostor za svoje aktivnosti pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.