Prijava

Vaša prijava

FOTO: DVD Lazina Čička održala Skupštinu, uz pomoć Grada Velike Gorice vatrogasni dom u potpunosti obnovljen

[]

Vatrogasci iz Lazine Čičke, u subotu su održali izvještajnu Skupštinu društva, kojoj su uz članove DVD-a prisustvovali kum zastave i zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, Čedomir Krizmanić ispred Vatrogasne zajednice Grada Velika Gorica te predstavnici Udruge umirovljenika Podružnice Lazina Čička i Mjesnog odbora Lazina Čička.

Vatrogastvo u Lazini Čičkoj datira od 1947. godine uz prekid i ponovno osnivanje 2011. godine. Društvo trenutno ima 68 članova, 31 s pravom glasa i 21 operativnog vatrogasca.

-Za budućnost društva se ne brinemo jer imamo dosta zainteresirane mladeži- poručuju iz Lazine Čičke, čiji su vatrogasci uz veliku volju i upornost te uz pomoć Grada Velike Gorice nedavno obnovili vatrogasni dom koji je stavljen u stanje potpune funkcionalnosti.

-Najveći problem nam predstavlja garaža koja je u ruševnom stanju te se nadamo njezinoj skoroj obnovi- izvijestili su iz DVD-a Lazina Čička.

Objava FOTO: DVD Lazina Čička održala Skupštinu, uz pomoć Grada Velike Gorice vatrogasni dom u potpunosti obnovljen pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Mraclinu susjedski derbi