Prijava

Vaša prijava

FOTO: Turopoljci pokazalo koliko im je veliko srce


FOTO: Turopoljci pokazalo koliko im je veliko srce

Nekolicina prijatelja prije petnaestak dana odlučila se svojim sugrađanima uljepšati ove božićno novogodišnje blagdane. Kako bi u tome i uspjeli odlučili su se po uzoru na nadaleko poznati splitski Turnir 4 kafića, organizirati slično druženje u Velikoj Gorici kroz humanitarni turnir Turopoljsko srce na kojem je zaigralo 12 kafića s područja Velike Gorice.

-Željeli smo kroz sportski događaj s humanitarnom notom pomoći našim Velikogoričanima. Na ovaj način smo povezali ljude, ali i uprihodili sredstva kojima ćemo pomoći obiteljima slabijeg materijalnog stanja- rekao nam je jedan od inicijatora cijele ove priče Ivan Prelec, koji je s nama podijeli zadovoljstvo kako je prošao cijeli turnir i sve ono što mu je prethodilo.

-Ja sam i više nego zadovoljan, jer ovo je bilo iznad svih naših očekivanja. Sutra ćemo službeno objaviti koliko smo uprihodili, a već sada mogu reći kako smo nadmašili očekivanja- istaknuo je Prelec.

Iako je rezultat ovakvih turnira manje bitan, kažimo kako su naslov najbolje momčadi ponijeli igrači Cluba 100 koji su u finalnom susretu s 3:1 svladali Vision bar. Treći su bili igrači CB Kod Rojca. Najbolji igrač i strijelac turnira bili su iz redova pobjedničke momčadi, Jurica Kovačić i Nikola Feljan, dok je najbolji strijelac turnira bio Marko Muhar (CB Kod Rojca).

Nagrade najboljim momčadi i pojedincima uručivali su prvotimci HNK Gorice, koji su se između ostaloga i odazvali ovom turniru donirajući svoje dresove koji su se kasnije licitacijama prodavali, a sve u svrhu prikupljanja što više sredstava.

REZULTATI
POLUFINALA: Club 100 – CB Kod Rojca 2:0 (Kovačić, Grdenić), Vision bar-CB Lobby bar 4:1 (Krasnić 2, Šroler, Čolić/ Krklješ)
ZA TREĆE MJESTO: CB Kod Rojca – Lobby bar 5:0 (Muhar, Bogović, Majić, Filep, Zekić)
FINALE: Club 100 – Visin bar 3:1 (Žutić 2, Kovačić/ Krasnić)

  • Humanitarni malonogometni turnir Turopoljsko srce