Prijava

Vaša prijava

Turopoljski nogomet ima se čime podičiti


Turopoljski nogomet ima se čime podičiti

-Iza nas je sjajna godina. HNK Gorica je postala prvoligaš, čime je naša nogometna piramida posložena na odgovarajuć način, gdje je Kurilovec stabilan trećeligaš, Lukavec je jesenski prvak Jedinstvene županijske lige, dok su Gradići nešto slabiji nego lani. Vjerujem da će se oni kao i još neki klubovi na proljeće stabilizirati- istaknuo je na Skupštini Nogometnog saveza Velike Gorice, njegov predsjednik Željko Mihalj.

NSVG danas s uspjehom vodi šest liga te ligu veterana, a po svim ostalim pokazateljima (delegati, suci) goričko je Središte vodeće na nivou Zagrebačke županije, gdje se prisutnima obratio predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Nenad Črnko koji je u svom govoru istaknuo kako će Savez u narednim godinama veliku brigu kroz razne programe pružiti upravo manjim sredinama, koje već desetljećima čuvaju nogometnu tradiciju u svojim krajevima.

Osim što su skupštinarima usvojili jednoglasno izvješća za ovu 2018. godinu, bez većih rasprava usvojeno su i financijski plan kao i plan rada za 2019. godinu. 

 

 

 

  • Nogomet
  • NSVG
  • Željko Mihalj