Prijava

Vaša prijava

Dražen Barišić: Bitno je da podršku osjetite na svakom koraku


Dražen Barišić: Bitno je da podršku osjetite na svakom koraku

Gradonačelnik Dražen Barišić danas je najboljim učenicima i studentima uručio ugovore o stipendiranju. Ukupno je dodijeljen 51 novi ugovor; 27 za učenike te 24 za studente, koji će u narednih godinu dana primati 500, odnosno 1 000 kuna.

-Svaka stipendija od srca je darovana od Grada, a svatko tko živi u Velikoj Gorici zna da se ovi novci ulažu u nešto što je jako bitno. Na nama je velika odgovornost da tim novcima osiguramo uvjete, koji kasnije stvaraju ljude koji žive u gradu. Naša je želja da svi vi budete zadovoljni te da imate podršku koju možete osjetiti na svakom koraku- kazao je gradonačelnik Barišić poručivši dobitnicima stipendija kako trebaju biti ponosni na svoj uspjeh.

-Dobiti stipendiju veliki je ponos, jer vi ste odabrani među mnogima, a biti među najboljima je na ponos- poručio je gradonačelnik Barišić.

U ime dobitnika od strane učenika zahvalio se Tin Šaban poručivši kako je ovo ulaganje u budućnost.

-Ovom mjerom prepoznali ste naš potencijal, trud i rad te ste ovim sredstvima koja ste nam dodijeli uložili u nas mlade, grad kao i svjetlu budućnost grada- istaknuo je u zahvali Tin Šaban.

Uz stipendije za učenike i studente, uručene su i stipendije učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja.

  • stipendije
  • Gradonačelnik Dražen Barišić