Prijava

Vaša prijava

Rukometaši Gorice u trenažnom procesu- trener Andrija Nikolić optimističan


Rukometaši Gorice u trenažnom procesu- trener Andrija Nikolić optimističan

Ranije nego minulih sezona rukometaši Gorice započeli su s pripremama za nastavak sezone. Situacija nije nimalo idealna, jer nakon prvog dijela prvenstva Goričani su posljednji sa svega tri boda na kontu, zbog čega trener Andrija Nikolić, želi u narednom razdoblju dodatno upoznati momčad, ali je i što bolje pripremiti za nastavak sezone.

-Plan je da krenemo u laganijem ritmu u prva tri dana, nakon čega ćemo povećati intenzitet treninga kao i njihov broj. Nadam se da će igrači uspjeti pratiti taj ritam, te dolaziti na jutarnje treninge s obzirom na obaveze koje imaju. Moj plan je da na tjednoj bazi odradimo osam do devet treninga te da odigramo minimalno šest utakmica- o pripremama će trener goričkih rukometaša Andrija Nikolić koji je momčad vodio u posljednja tri susreta prvog dijela sezone.

Bez obzira na nezavidnu situaciju na ljestvici, trener ne gubi glavu te je uvjeren kako je momčad kadra osigurati ostanak.

-Ja vjerujem kako posjedujemo kvalitetu za ostanak u ligi. Treba nam malo vremena, što imamo u ovih mjesec dana gdje ćemo se dobro pripremiti. Vjerujem da tu možemo napraviti dobre stvari, jer puno je bodova još u igri. Naravno, da tu vidim taj razlog optimizma. Uopće ne sumnjam u ostanak u ligi, jer u kadru ima kvalitetnih igrača, koji to mogu iznijeti- zaključio je trener Nikolić.

U nastavak prvenstva, Goričani ulaze gostovanjem kod Sesveta (2. veljače), nakon čega slijedi domaći susret protiv Varaždina 1930 te gostovanje u Rudama kod Rudara. 

 

 

 

 

  • Rukomet
  • Premijer liga
  • HRK Gorica
  • Andrija Nikolić