Prijava

Vaša prijava

Za Jakirović remi s Interom nije kiks, gosti iz Zaprešića na kraju zadovoljni bodom


Za Jakirović remi s Interom nije kiks, gosti iz Zaprešića na kraju zadovoljni bodom

Nogometašima Intera malo je nedostajalo da po drugi puta ove sezone uzmu puni plijen u Velikoj Gorici. Nakon što su ljetos slavili s 3:2, u jučer odigranom susretu 21. kola osvojili su bod odigravši 2:2. Zaprešićani su preko Serderova i Raka nakon šest minuta igre imali vodstvo od 2:0, da bi od 20. minute nakon isključenja Andreja Šimunca igrali s igračem manje. Terensku nadmoć Gorica je kapitalizirala u 84. minuti kada je Suk pogodio za izjednačenje.

-Izgleda da mi volimo igrati za gledatelje, što je dobro za neutralne gledatelje, jer ima toliko događanja. Svašta mi je u šestoj minuti prošli kroz glavu, no moram pohvaliti dečke jer su se digli i do kraja muški odigrali utakmicu. Kad gubiš 2:0 i na kraju uzeti bod moram čestiti igračima. Da smo zabili jedanaesteraca možda bi utakmica otišla skroz na našu stranu- kazao je na press konferenciji trener Gorice Sergej Jakirović, koji je u posljednjih pola sata sve karte bacio na napad, zbog čega je iz igre povučen i debitant Martin Šroler.

-Jako sam zadovoljan s Martinom Šrolerom, jer je dobro igrao. Njegova zamjena je bila taktička, jer nismo htjeli skroz isprazniti sredinu da smo vadili Suka, koji je zabio gol. Šroler je sigurno budućnost ovoga kluba- nastavio je Jakirović, koji je mišljenja kako ovo nije kiks.

-Za mene je Dinamo svemirski brod, a sve ostale naše ekipe su u deset deka. Uopće nije bitno koliko imaš bodova, jer ako nemaš pravi pristup i nisi sto posto unutra, imaš problema sa svima- zaključio je gorički trener Sergej Jakirović.

Umjesto Samira Toplaka, pred novinare je izašao njegov pomoćnik Branko Lađević, koji vjeruje kako je ovaj bod dobar poticaj za nastavak prvenstva, jer u dva proljetna kola Inter nije dohvatio niti boda.

-Imali smo dobro otvaranje, no nakon dvije nesmotrene reakcije našeg obrambenog igrača sve se razvodnilo. Na kraju moramo biti zadovoljni s rezultatom, bez obzira na to što smo imali dvije-tri dobre situacije u polukontri da to riješimo, no nismo uspjeli. Moramo biti zadovoljni time da smo prekinuli taj negativan niz. Imamo dosta novih igrača koji pristužu, no nadam se da ćemo u dogledno vrijeme biti dobri te da ćemo moći parirati svakoj ekipi u HNL-u, osim Dinamu, da se ne lažemo- rekao je pomoćni trener Intera Branko Lađević.

U 22. kolu Inter u subotu u Zaprešiću dočekuje Slaven Belupo, dok Goricu očekuje gostovanje na Poljudu kod Hajduka.

  • Nogomet
  • NK Inter
  • HNK Gorica